Woning ontruiming

Wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een woningontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

Verhuisbedrijf De betaalbare verhuizer ondersteunt families en bedrijven in dit proces. Je bepaalt eerst welke spullen je wilt houden en wanneer van toepassing, geef je ons de opdracht om de rest van de inboedel snel en professioneel voor je uit huis te halen. We kunnen de woning daarbij ook vakkundig schoonmaken en bijvoorbeeld de vloerbedekking volledig verwijderen.

We vinden het belangrijk om bruikbare spullen nog een tweede leven te geven. Daarom kunnen we ook een deel van je goede inboedel opkopen bij de ontruiming. De opbrengsten van de nog bruikbare inboedel brengen we dan in mindering op de totale kosten van de ontruiming.

Specialist in woningontruiming

 

Van een woning in een flat tot een groot bedrijfspand. Voor ons is geen enkele klus te gek. Wij kunnen namelijk elke woning of bedrijfspand op een professionele manier ontruimen. Iedereen die zijn of haar woning wil ontruimen kan gebruik maken van onze dienstverlening. Wil je meer informatie over onze service? Lees verder voor meer informatie en over onze werkwijze.

Een woningontruiming komt vaak voor bij de volgende situaties:

  • Een verhuizing
  • Faillissement
  • Overlijden
  • Bij een echtscheiding
  • Verkoop van een woning

Je woning bezemschoon opgeleverd na een ontruiming

 

Bij een woningontruiming heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Je houdt je bezig met je nieuwe woning waardoor je geen tijd hebt om je oude woning te ontruimen of bezemschoon op te leveren. Daarom kun je Verhuisbedrijf De betaalbare verhuizer inschakelen. Wij zorgen dat je oude achtergelaten spullen worden verwijderd uit de woning en dat deze bezemschoon wordt opgeleverd. Wel zo fijn dat jij je kunt richten op de toekomst, namelijk je nieuwe woning.

Woningontruiming met spoed?

 

Het is vaak erg vervelend wanneer een woning of bedrijfsruimte met spoed ontruimd moet worden. Deze situaties doen zich voornamelijk voor na het overlijden waarbij de woning gereed moet worden gemaakt voor de nieuwe bewoner. Denk hierbij aan een woning in een verzorgingstehuis. Ook dient bij een faillissement het bedrijfspand snel ontruimt te worden in de originele staat te worden opgeleverd. Wij van Verhuisbedrijf De betaalbare verhuizer kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van een snelle en professionele woningontruiming met spoed. Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar voor spoedklussen. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een spoedontruiming.

Offerte aanvragen voor een woningontruiming

 
 

Ben je benieuwd wat de verhuistarieven zijn voor het huren van een verhuislift en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We komen ook graag bij je langs thuis of op kantoor om alles te bespreken. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.