Woning ontruiming

Wanneer iemand overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een woningontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd.

A tot Z

Specialist in woningontruiming

Van een woning in een flat tot een groot bedrijfspand. Voor ons is geen enkele klus te gek. Wij kunnen namelijk elke woning of bedrijfspand op een professionele manier ontruimen. Iedereen die zijn of haar woning wil ontruimen kan gebruik maken van onze dienstverlening. Wil je meer informatie over onze service? Lees verder voor meer informatie en over onze werkwijze.

Een woningontruiming komt vaak voor bij de volgende situaties:

  • Een verhuizing
  • Faillissement
  • Overlijden
  • Bij een echtscheiding
  • Verkoop van een woning

lokaal verhuizen

Verhuist u binnen dezelfde woonplaats? wij staan voor u klaar met een lage prijs en goed service

Internationaal

Verhuist u naar het buitenland? of juist vanaf het buitenland naar nederland?

Bedrijfsverhuizing

Uw kantoor inboedel verplaatsen?Binnen uw pand of door naar het buitenland?

Inpak services

Van het inpakken van uw keuken tot aan uw schuur. Als wij klaar zijn hangt er niks meer aan de muur.

Opslag

Wilt u iets voor korte of lange tijd niet thuis opslaan? wij komen snel langs en hebben het in een oogwenk voor u gedaan

Meubel montage

Voor het in en uit elkaar halen van uw bedden en kasten. Huur ons in en bespaar op uw lasten

Stres vrij verhuizen

Woningontruiming met spoed?

Het is vaak erg vervelend wanneer een woning of bedrijfsruimte met spoed ontruimd moet worden. Deze situaties doen zich voornamelijk voor na het overlijden waarbij de woning gereed moet worden gemaakt voor de nieuwe bewoner. Denk hierbij aan een woning in een verzorgingstehuis. Ook dient bij een faillissement het bedrijfspand snel ontruimt te worden in de originele staat te worden opgeleverd. Wij van Verhuisbedrijf De betaalbare verhuizer kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van een snelle en professionele woningontruiming met spoed. Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar voor spoedklussen. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een spoedontruiming.

De vele voordelen van een professionele woningontruiming

Kiest u voor professionele woningontruiming door ons team, dan worden al uw meubels met zorg verhuist. U hoeft dus niet bang te zijn voor beschadigingen. Wij hebben de juiste kennis en middelen om uw woning snel en zorgvuldig te ontruimen. Bovendien hebben we ruim 10 jaar ervaring en krijgt u bij ons ook een 100% tevredenheidsgarantie. Bovendien krijgt u bij ons vooraf het bedrag te horen dat u betaalt en daar houden wij ons ook aan. Voor een vast bedrag kunt u dus zeker zijn van een professionele woningontruiming en alles dat hierbij komt kijken.

Hoe wilt u dat uw verhuizing verloopt?

Het proces is makkelijk

1

Vertel ons precies wat je wil

Wilt u dat wij alles voor u inpakken? of wilt u liever zelf alles inpakken en dat wij alleen de grote meubels voor u vervoeren?

2

Wij plannen de perfecte verhuizing

Wij zetten een stoel voor u klaar, waar u ons aanwijzingen en instructies kunt geven wij zorgen voor de juiste opvolging

3

Geniet van je verhuisdag!

Vergeet niet om ervan te genieten! laat de verhuizers het zware werk doen en geniet van de service en dienstverlening die wij aanbieden.

Onze blije Klanten

We hebben duizenden mensen geholpen met verhuizen

van kleine tot grote klussen zijn onze mannen er klaar voor met de verhuistrainingen en de strenge keuringen van Verhuiskeurmerk

Mi kasa

Amsterdam to london

5/5

“My move was way less stressful than expected! Movely packed everything, stored it for a week, and moved it all to my new home just as promised!”

Eren

Rotterdam to Newcastle

5/5

“Movely provided a very professional service when we moved offices last month. They were easy to work with and moved everything on time.”

Levi

The haque to tampa

5/5

Best experience ever! I desperately needed a mover to help with a last minute relocation, and Movely was so helpful in making it a seamless process!”

0 +
Verhuizingen afgelopen jaar
0 /5
Klant tevredenheid
0
Aantal reserveringen

U Vraagt, Wij beantwoorden

Voor elke vraag hebben wij een antwoord. wij staan voor u klaar met onze kennis en expertise 

Een mederwerker neemt contact met u op en maakt voor u een offerte naar uw wensen en maatstaven

Boek uw datum zo snel mogelijk. we hebben helaas maar een beperkte beschikbaarheid, waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Hoe meer u uit handen geeft hoe hoger de prijs, neem contact op met een medewerker en bespreek hoe het zo betaalbaar mogelijk kan worden ingepland

Dan zijn wij verzekerd tot een bedrag van  €100.00. Uiteraard proberen wij dit te voorkomen door alles netjes in te pakken en te beschermen.

Toe aan uw verhuizing? Ontvang nu een offerte!

Vul uw gegevens in en 1 van onze collegas zal telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever dat wij even langskomen? we kijken al uit naar de koffie! 

© 2024 Movely. All Rights Reserved.