Snel een offerte ontvangen?

Heeft u met spoed een verhuisbedrijf nodig en bent u benieuwd wat betaalbareverhuizer voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Ons team zal u direct te woord staan en met een passende oplossing voor uw situatie komen.

van A to Z

Betaalbare verhuizer voor uw spoedverhuizing

Is het wegens omstandigheden noodzakelijk dat u binnen een zeer korte tijd zal verhuizen naar een ander adres? Dan ben je bij betaalbareverhuizer aan het goede adres voor een spoedverhuizing. Het is vaak erg vervelend om onverwachts of wegens omstandigheden te moeten verhuizen. Het levert veel stress op en brengt veel zorgen met zich mee. Om te zorgen dat u zo snel mogelijk kan verhuizen staat betaalbareverhuizer voor u klaar om uw spoedverhuizing binnen de kortste keren te realiseren.

lokaal verhuizen

Verhuist u binnen dezelfde woonplaats? wij staan voor u klaar met een lage prijs en goed service

Internationaal

Verhuist u naar het buitenland? of juist vanaf het buitenland naar nederland?

Bedrijfsverhuizing

Uw kantoor inboedel verplaatsen?Binnen uw pand of door naar het buitenland?

Inpak services

Van het inpakken van uw keuken tot aan uw schuur. Als wij klaar zijn hangt er niks meer aan de muur.

Opslag

Wilt u iets voor korte of lange tijd niet thuis opslaan? wij komen snel langs en hebben het in een oogwenk voor u gedaan

Meubel montage

Voor het in en uit elkaar halen van uw bedden en kasten. Huur ons in en bespaar op uw lasten

Stres vrij verhuizen

Professioneel verhuizen

Door middel van een professioneel team wat nauw met elkaar samenwerkt en al veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van spoedverhuizingen kan betaalbareverhuizer uw inboedel snel en met zorg verhuizen, op een professionele manier. Om uzelf binnen een korte periode voor te bereiden voor een spoedverhuizing, zijn er een aantal zaken waarmee u rekening kan houden:

Hoe wilt u uw verhuizing zien verlopen?

Het proces is makkelijk

1

Vertel ons precies wat je wil

Wilt u dat wij alles voor u inpakken? of wilt u liever zelf alles inpakken en dat wij alleen de grote meubels voor u vervoeren?

2

Wij plannen de perfecte verhuizing

Wij zetten een stoel voor u klaar, waar u ons aanwijzingen en instructies kunt geven wij zorgen voor de juiste opvolging

3

Geniet van je verhuisdag!

Vergeet niet om ervan te genieten! laat de verhuizers het zware werk doen en geniet van de service en dienstverlening die wij aanbieden.

Onze blije klanten

we hebben duizenden mensen geholpen met verhuizen

van kleine tot grote klussen zijn onze mannen er klaar voor met de verhuistrainingen en de strenge keuringen van verhuiskeurmerk

Mi kasa

Amsterdam to london

5/5

“My move was way less stressful than expected! Movely packed everything, stored it for a week, and moved it all to my new home just as promised!”

Eren

Rotterdam to Newcastle

5/5

“Movely provided a very professional service when we moved offices last month. They were easy to work with and moved everything on time.”

Levi

The haque to tampa

5/5

Best experience ever! I desperately needed a mover to help with a last minute relocation, and Movely was so helpful in making it a seamless process!”

0 +
Verhuizingen afgelopen jaar
0 /5
Klant tevredenheid
0
Aantal reserveringen

U Vraagt, Wij beantwoorden

Voor elke vraag hebben wij een antwoord. wij staan voor u klaar met onze kennis en expertise 

Een mederwerker neemt contact met u op en maakt voor u een offerte naar uw wensen en maatstaven

Boek uw datum zo snel mogelijk. we hebben helaas maar een beperkte beschikbaarheid, waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Hoe meer u uit handen geeft hoe hoger de prijs, neem contact op met een medewerker en bespreek hoe het zo betaalbaar mogelijk kan worden ingepland

Dan zijn wij verzekerd tot een bedrag van  €100.00. Uiteraard proberen wij dit te voorkomen door alles netjes in te pakken en te beschermen.

Toe aan uw verhuizing? Ontvang nu een offerte!

Vul uw gegevens in en 1 van onze collegas zal telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever dat wij even langskomen? we kijken al uit naar de koffie! 

© 2024 Movely. All Rights Reserved.