Verhuislift huren

Ga je verhuizen naar een flat of een appartement dat zich op de eerste etage of hoger bevindt? Dan moet je vaak een hoop sjouwen en honderden keren de trap oplopen. Daarnaast is het vaak duwen en trekken aan de bank die maar net door huis trappenhuis past. Ook krijgt je rug en de rest van je lichaam een hoop te verduren tijdens de verhuizing.

Dankzij onze verhuislift is dit allemaal verleden tijd en weet je zeker dat de verhuizing zorgeloos verloopt. Bij Verhuisbedrijf De betaalbare verhuizer hebben we namelijk verschillende verhuisliften met een maximale hoogte tot wel 27 meter. Ook hebben wij de kennis, mankracht en de nodige ervaring in huis om de verhuislift te bedienen.

Een verhuislift voor elke klus

 

Doordat wij over verschillende liften beschikken hebben wij voor iedere verhuisklus de juiste oplossing. Onze verhuisliften kunnen een hoogte bereiken van wel 27 meter. Hierdoor kunnen wij verhuizingen realiseren tot de 7e etage of verdieping. En dat allemaal tegen zeer scherpe tarieven. Wanneer je een verhuislift bij ons huurt, zal één van onze medewerkers de verhuislift installeren en bedienen. Ook zullen zij uiteraard helpen met het op- en afladen van de verhuislift.

Naast een verhuizing kan de lift nog voor andere doeleinden gebruikt worden. Wat dacht je van het plaatsen van zonnepanelen of het plaatsen van een keuken.  Ook zijn onze verhuisliften meerdere keren ingezet bij het plaatsen van nieuwe fitness apparatuur in een sportschool. Verder wordt een verhuislift vaak ingezet bij het verhuizen van;

  • Piano’s
  • Kluizen
  • Bedden
  • Grote bankstellen
  • Kasten

Hoe kan ik een verhuislift huren?

 

Wil je een verhuislift huren? Dat kan gemakkelijk door ons te bellen of te mailen. Onze verhuisliften zijn vaak per direct beschikbaar. Wanneer je met spoed een verhuislift nodig hebt, dan is het handig om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze verhuislift specialisten staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Een verhuislift huren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ook kun je aangeven of je naast de verhuislift ook extra verhuizers wilt inhuren. Onze goed opgeleide verhuizers doen graag het zware werk tijdens de verhuizing.

De voordelen van een verhuislift

 
  • Je bespaart een hoop tijd
  • Een verhuislift huur je inclusief professionele verhuizers
  • In het weekend beschikbaar zonder meerprijs
  • Een verhuislift op maat voor elke klus
  • Onze verhuisliften zijn snel inzetbaar dus ook voor spoedverhuizingen
  • De verhuislift neemt een hoop gesjouw voor je uit handen

Waar moet ik rekening mee houden bij het huren van een verhuislift?

 

Bij het huren van een verhuislift zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. De lift kan maximaal 10 meter van het pand geplaatst worden. Een ander belangrijk onderdeel van de voorbereiding is het opmeten van de verhuisspullen of deze wel door de ramen heen passen van het nieuwe adres. Ook kan de lift niet geplaatst worden op een zachte ondergrond zoals gras of zand. Tot slot heeft de verhuislift een hefvermogen van 400kg waardoor er geen zwaardere objecten getild kunnen worden.

Vraag een offerte aan bij Verhuisbedrijf De betaalbare verhuizer

 

Ben je benieuwd wat de verhuistarieven zijn voor het huren van een verhuislift en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We komen ook graag bij je langs thuis of op kantoor om alles te bespreken. Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.